browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Műanyag ablak

Nyílászárók fajtái, ajtók, ablakok szerepe

Nyílászárók minden épületben találhatóak, legyen szó bármilyen típusú vagy feladatú épületről. Többféle nyílászáró létezik, melyek más-más szerepet töltenek be. Rajtuk keresztül történik a közlekedés, szellőztetés, valamint a természetes megvilágításért is felelősek. Nyílászárók típusai – Ablak Az épület homlokzatán kialakított falnyílásokban elhelyezett ablakok biztosítják a helység számára a természetes megvilágítást, kitekintést, nyitásukkal pedig friss levegőt juttathatunk … Continue reading »

Categories: Műanyag ablak | Nyílászárók fajtái, ajtók, ablakok szerepe bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Műanyag ablak előnyei és beépítésük

Amennyiben otthonunk régi, nehezen használható, valamint elavult ablakokkal van szerelve, jelentősen megnövelheti a fűtési költségeinket. A vetemedett ablakok zárása nem megfelelő, ezért az ablakszárny melletti hézagon keresztül árad a hideg levegő, huzatossá téve a helységet. A többször is újrafestett ablakok felülete már nem olyan szép, mint régen, pereg róla a festék. Ezeknek az ablakoknak a … Continue reading »

Categories: Műanyag ablak | Műanyag ablak előnyei és beépítésük bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva