browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Biztonsági bejárati ajtó Budapest

május 16, 2017

Otthonunk legfontosabb védelmét a bejárati ajtóval biztosíthatjuk. A bejárati ajtó gyártására ma már többféle alapanyag is rendelkezésre áll, lehetőségünk van fából, alumíniumból, illetve műanyagból készült bejárati ajtóval is ellátni otthonunkat. A biztonsági bejárati ajtó a hagyományos társaihoz képest még nagyobb védelmet nyújt családunk és értékeink számára. A biztonsági bejárati ajtó Budapest panellakásaiban építhető be többnyire, mivel zárt lépcsőházakba ajánljuk.

Biztonsági bejárati ajtó előnyei és felhasználási területe

A biztonsági bejárati ajtó, acél bejárati ajtó felépítése egy acél vázból és 1,5 mm vastag acéllemez betétekből áll, az ajtószárny külseje pedig 2,5 mm vastag acélból készül. Ez az acéllemez megakadályozza, hogy az ajtót egy betörés során átolvasszák, vagy átégessék. Az ajtó belsejében hosszában és keresztben helyezkednek el a vasból készült merevítők, mely az ajtó szerkezetét erősíti meg. Az ajtó belsejében üveggyapot található, mely a hang és hőszigetelést is javítja.

Az ajtó működéséhez és rögzítéséhez szükséges csuklópántok süllyesztve vannak felszerelve, ezért kívülről nem lehetséges hozzájuk férni, megakadályozva a feszítővas használatát..

A biztonsági ajtó szerkezete kívül belül MDF borítással van ellátva, amely 5 festékréteggel, valamint 3 réteg lakkal biztosítja a szép külsőt az ajtó számára.

Biztonsági bejárati ajtó Budapest – Felhasználási területe

A biztonsági bejárati ajtó kizárólag beltéri használatra ajánlott, így panellakások és régi bérházak esetében jelent kiváló választást. Az acél bejárati ajtó kültéri nyílászárónak nem alkalmas napsütés hatására kitágulhat, valamint az acél miatt nem rendelkezik megfelelő hőszigeteléssel.

A biztonsági ajtó természetesen biztonsági zárral is el van látva, a legtöbb típus esetén két egymástól független biztonsági cilinder kerül felszerelésre.