browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Bejárati ajtó

Fa bejárati ajtó gyártás borovi fenyőből

A fa bejárati ajtó gyártás az egyéb anyagok megjelenése ellenére továbbra is nagy számban történik. A műanyag és fém nyílászárók ridegségével szemben a fa barátságos. Díszes és természetes mintázata még az egyszerűbb külsejű fa bejárati ajtók felültét is látványossá teszi. A fa bejárati ajtók a technika fejlődésének köszönhetően semmiben sem maradnak el a műanyag vagy … Continue reading »

Categories: Bejárati ajtó | Tags: , | Fa bejárati ajtó gyártás borovi fenyőből bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ajtócsere árak befolyásoló tényezői

Az ajtócsere árak szinte minden esetben több tényezőből állnak, melyekbe bele tartoznak az ajtó gyártásához használt anyagoktól kezdve a szállítási és beszerelési költségek is. Amennyiben ajtócsere előtt állunk, a megrendelést megelőzően mindenképpen érdemes tisztázni, hogy az árajánlat mit is tartalmaz pontosan. A kérdést tisztázva elkerülhetjük a kellemetlen meglepetéseket a megrendelés és a beépítés között, valamint … Continue reading »

Categories: Bejárati ajtó | Tags: | Ajtócsere árak befolyásoló tényezői bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Milyen egy jó bejárati ajtó?

A bejárati ajtó otthonunk biztonságának egyik legfontosabb eszköze. Folyamatos használatban van minden nap, rajta keresztül közlekedünk, nyitjuk és zárjuk. Ez az intenzív használat idővel a nyílászáró elhasználódásához vezethet, fokozottan igaz ez a gyengébb minőségű, vagy pedig nem szakszerűen beszerelt ajtókra. A bejárati ajtó otthonunk hang és hőszigetelésére is hatással van, ehhez pedig az anyaguk kialakítása … Continue reading »

Categories: Bejárati ajtó | Tags: , | Milyen egy jó bejárati ajtó? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Bejárati ajtó csere folyamata

Otthonunk bejárati ajtaja a mindennapos intenzív használat hatására idővel elöregszik, használata nehéz lesz, valamint a felületük sem olyan szép. A látvány és a nehéz használat minden egyes alkalommal mikor elmegyünk otthonról, vagy éppen haza érkezünk bosszant majd minket. A bejárati ajtó csere elvégzésével megszabadulhatunk a problémás nyílászárótól, melynek helyét egy korszerű, hőszigetelt és biztonságos bejárati … Continue reading »

Categories: Bejárati ajtó | Bejárati ajtó csere folyamata bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva