browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Ajtóbeépítés

Ajtócsere akció

Az ajtócsere akció aszerint változhat, hogy milyen típusú vagy kialakítású nyílászárót választunk. Az árat befolyásoló tényezők közé tartozik a gyártáshoz használt faanyag fajtája, a zárak száma és típusa, valamint a beépített üvegezés. A nagyobb méretű falnyílásokba kétszárnyas faajtók is elhelyezhetőek, melyeket oldal vagy felülvilágítóval is elláthatunk. Ezeknél az ajtóknál az ár természetesen magasabb, mivel nagyobb mennyiségű … Continue reading »

Categories: Ajtóbeépítés | Tags: , , | Ajtócsere akció bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Bejárati ajtócsere bontás nélkül

A bejárati ajtócsere bontás nélkül is lehetséges, a műveletet követően a régi szerkezet helyét egy modern nyílászáró veszi majd át. A módszerrel megszabadulhatunk a már nehezen használható, rossz állapotban lévő, valamint csúnya bejárati ajtónktól. A bontás nélkül csere segítségével elkerülhető a falak sérülése, így nem keletkezik a csere során por valamint törmelék, valamint nincs szükség … Continue reading »

Categories: Ajtóbeépítés | Bejárati ajtócsere bontás nélkül bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Fa bejárati ajtó ár

A fa bejárati ajtó ár aszerint változhat, hogy milyen típusú vagy kialakítású nyílászárót választunk. Az árat befolyásoló tényezők közé tartozik a gyártáshoz használt faanyag fajtája, a zárak száma és típusa, valamint a beépített üvegezés. A nagyobb méretű falnyílásokba kétszárnyas fa bejárati ajtók is elhelyezhetőek, melyeket oldal vagy felülvilágítóval is elláthatunk. Ezeknél az ajtóknál az ár … Continue reading »

Categories: Ajtóbeépítés | Tags: , , | Fa bejárati ajtó ár bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Új ajtó régi tokba építve

Az új ajtó régi tokba való beépítésével elkerülhető a hagyományos ajtócsere során keletkező falsérülés. Ennek köszönhetően az ajtó cseréje nemcsak gyorsabb lesz, de jelentősen kisebb felfordulással, kosszal, valamint költséggel jár. A bontás és az azt követő helyreállítás nélkül a művelet sokkal gyorsabban elvégezhető, így a rend is hamarabb helyreáll otthonunkban. Új ajtó régi tokba, a … Continue reading »

Categories: Ajtóbeépítés | Új ajtó régi tokba építve bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Dupla ajtó, parasztajtó cseréje

A dupla ajtó a parasztházak jellegzetes nyílászárója, mely az épület bejárati ajtójaként szolgál. Ennél a típusnál a bejárati ajtó két szárnya egymás mögött helyezkedik el. Külsejük a régi idők klasszikus jegyeit hordozza, mely kiválóan illeszkedik az épület stílusához. Az ország területén szinte bárhol találunk ezekből az épületekből, viszonylag népszerűek az emberek körében, nyaralóként, vidéki házkánt, … Continue reading »

Categories: Ajtóbeépítés | Tags: , | Dupla ajtó, parasztajtó cseréje bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ajtócsere tok nélkül

Az ajtócsere tok nélkül, illetve annak a falból való kibontása nélkül is elvégezhető. Ezt a módszert bontás nélküli ajtócserén, vagy tokráépítésnek nevezzük. Használatával elkerülhető az ajtócserével járó bontási törmelék, por vagy kosz. Mivel a nagy óvatosságot igénylő, időigényes bontási folyamat kimarad az ajtó cseréjekor, így jelentősen hamarabb elvégezhető az ajtó cseréje, valamint hamarabb helyreállhat a … Continue reading »

Categories: Ajtóbeépítés | Ajtócsere tok nélkül bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Lépcsőházi bejárati ajtócsere

Lépcsőházi bejárati ajtócsere a panellakásokban, társasházakban kerül elvégzésre. A bejárati ajtó használatával megvédhetjük a lakásunkat, családunkat, valamint értékeinket, valamint ezen keresztül közlekedhetünk a külvilág és az otthonunk között. A lépcsőházban elhelyezett bejárati ajtók ugyan nincsenek kitéve a természet erőinek, ám fontos hogy megfelelő hang és hőszigetelést biztosítsanak a lakás számára. Lépcsőházi bejárati ajtócsere – A … Continue reading »

Categories: Ajtóbeépítés | Tags: | Lépcsőházi bejárati ajtócsere bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Beltéri ajtócsere panelban

A beltéri ajtócsere panelban történő elvégzésére többféle alapanyagú, kivitelű és kialakítású nyílászárót alkalmas. A beltéri ajtók az épület belső terei közt biztosítják számunkra a közlekedés lehetőségét, illetve a diszkréció megteremtését. Kialakításukban egyszerűbbek, mint a bejárati ajtók, ennek köszönhetően a kiválasztásuk során nagyobb figyelmet fordíthatunk az ajtó külső vonásaira. Beltéri ajtócsere panelban – milyen esetekben szükséges … Continue reading »

Categories: Ajtóbeépítés | Beltéri ajtócsere panelban bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ajtócsere utáni helyreállítás

A nyílászárók cseréjével javíthatjuk otthonunk hőszigetelését, a régi ajtókat modernebbre cserélve mindennapjaink kényelmesebbek lehetnek. Az ajtócsere során az esetek többségében a régi nyílászáró kibontásra kerül a falnyílásból, melynek során a falakon található vakolatréteg megsérülhet. Ez a sérülés természetesnek mondható az ablakcsere során, a sérülés mértéke pedig sok tényezőtől függ. A bontás során némi odafigyeléssel általában … Continue reading »

Categories: Ajtóbeépítés | Ajtócsere utáni helyreállítás bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ajtócsere lépésről lépésre

Az otthonunkban található nyílászárók a folyamatos használat, valamint a felületét érő időjárási elemek hatására elhasználódnak, használatuk pedig problémássá válhat. A bejárati ajtó elsősorban az otthonunk és családunk védelmét biztosítja, mellette pedig hőszigetelési feladatokat is ellát. Az ajtó korszerűsítése a régi szerkezet falból történő kibontásával kezdődik, ennek helyére kerül beépítésre az új bejárati ajtó. Az ajtócsere … Continue reading »

Categories: Ajtóbeépítés | Ajtócsere lépésről lépésre bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva